Vier soorten cursussen, op verschillende locaties, voor bijna iedereen. Ik geef les op maat voor verschillende niveaus tegelijk. Altijd met inachtneming van je eigen mogelijkheden, doelstellingen en ambities. Schilderervaring is niet vereist maar wel handig want des te sneller kunnen we de verdieping in het portret zoeken. En daar gaat het tenslotte om. Heb je al eens eerder een workshop van mij gevolgd, dan leggen we de lat weer een stukje hoger. De groepen zijn klein dus je krijgt veel individuele aandacht.

Een week lang schilderen!

Twee keer per jaar geef ik een volledig verzorgde zesdaagse cursus in de Belgische Ardennen. Een week richten we ons op het portret en de andere week gaan we modelschilderen.

Intensieve schilderdagen met voldoende mogelijkheden voor rust en ontspanning. En met de heerlijke maaltijden die kok Maaike speciaal voor ons bereidt, hoef je je alleen maar druk te maken om het schilderen!

Lees verder…

Weekendcursussen

Op wisselende locaties in Nederland geeft ik 2 daagse schilderworkshops portret naar model en zelfportret.

De driedaagse masterclass zelfportret, voor de iets gevorderde schilder, geef ik een paar keer per jaar in mijn eigen atelier.

Lees verder…