Meer details volgen maar je kunt je nu vast inschrijven voor een week portretschilderen naar model(len) in het heerlijke huis in Vieuxville in de Belgische Ardennen.

Zes dagen portretschilderen o.l.v. Rogier Willems. In een zeer smaakvol en luxe huis met een kok, een buitenzwembad, sauna en een schitterende omgeving om te wandelen. Interesse? Stuur een mail, zie mailadres onderaan.

Een week schilderen naar (naakt-)model, wandelen en heerlijk eten in ‘Le Relais’; een schitterend 18e eeuws landhuis, met liefde voor natuur, kunst en interieur ingericht. In de weelderige tuin er omheen ligt een verwarmd zwembad. Onder leiding van docent en kunstenaar Rogier Willems werk je in het ruime atelier aan meerdere schilderijen naar model. Er zijn maximaal 14 deelnemers dus er is voldoende individuele aandacht. Kok Maaike zorgt de hele week voor heerlijk ontbijt, lunch en diner. Het huis staat nabij Vieuxville, België.

Kosten € 975 per week voor lessen, eten en verblijf (toeslag voor eenpersoonskamer €150,-).

Docent Rogier (1969) is portretschilder, ook in opdracht. Hij doceert portret- en modelschilderen aan de Wackers Academie in Amsterdam en is verbonden aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunst in Den Haag. Rogier geeft met regelmaat masterclasses in Florence en op diverse plekken in Nederland pop-up portret- en modelworkshops.

Reserveren en/of meer info, mail naar: info@rogierwillems.nl of gebruik het antwoordformulier hieronder.

Het dagprogramma ziet er als volgt uit:
Na het ontbijt beginnen we om 10 uur met schilderen onder leiding van de ervaren en deskundige docent/portrettist Rogier Willems. We schilderen tot een uur of 15:00, onderbroken door een lunch. Daarna is de keus aan u; even lekker wandelen, zwemmen in het zwembad of relaxen met een boek in de tuin of de bibliotheek. En ’s avonds schuift u aan bij het diner.
Ook krijgt u een korte inspirerende lezing over portretschilderkunst door docent Rogier.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *